Motorfelújítás, hengerfej felújítás


Főbb profilunk a motor- illetve a hengerfej felújítás és javítás. Szolgáltatásaink: nyomáspróba, síklapolás, szelepfészek csere, főtengely köszörülés, hajtókar javítás, motorblokk-, hengerfej vonalba fúrás. A vevőink igénybe vehetik a motorfelújítás és hengerfej felújítás mellett a szakszerű műszaki tanácsadást, mellyel hasznos információkat szerezhet a további hibák elkerülése végett. Továbbá vevőink rendelkezésére áll az ügyfélszolgálatunk, amely tevékenységeket elsősorban ügyfeleink felhasználási helyén végezzük így megkönnyítve az Ön dolgát.

Motorikus alkatrészek, helyben gyártott hidraulika tömlők Debrecenben!

Motorikus alkatrészek

Bár debreceni vállakozásunk elsősorban motor-és hengerfejfelújítással foglalkozik, saját és ügyfeleink igényeinek teljes körű kiszolgálása érdekében alkatrész üzletet nyitottunk. Cégünk a tiszta, egyenes eljárások híve! Mi nem árulunk zsákbamacskát, hiszen csak elit minőségű alkatrészeket forgalmazunk azért, hogy Ön elégedett legyen az általunk kínált termékekkel!

Az alkatrész üzletágunkhoz kapcsolódó legfontosabb tényezők:

1. Szerezzen be motorikus alkatrészeket gyorsan, egyszerűen és pénztárcakímélően - üzletünkben!

A motorikus alkatrészek minél szélesebb körben történő biztosítása érdekében 2002-ben alkatrész üzletet nyitottunk Debrecenben. A személygépkocsik-, tehergépjárművek-, autóbuszok motorjainak teljes körű anyagbiztosítása (csapágygarnitúrák, hengerperselyek, dugattyúk, gyűrűk, tömítéskészletek, szelepek, levegő-, olaj-, hidraulika-, pollenszűrők, tachográf lapok és egyéb motorikus alkatrészek) rendkívül kedvező árakon történik nálunk! Hogy miért? Az ok egyszerű: kiterjerjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezünk a hazai és külföldi piacon egyaránt! A minőségi és időtálló alkatrészeket mi magunk szerezzük be Önnek! Nagy elégedettséggel tölt el bennünket, hogy sikerült több olyan kereskedelmi hálózatot kialakítanunk, melynek köszönhetően számos megbízói igényt gyorsan, egyszerűen és kedvezményesen tudunk kielégíteni! 

 

2. Helyben gyártott hidraulikus tömlők értékesítése! Bízza cégünkre!

Cégünk helyben gyártott hidraulikus rendszerek értékesítésével foglalkozik! Ez azt jelenti, hogy Ön időt és pénzt spórolhat azzal, ha a nagy-és magasnyomású hidraulika tömlőket cégünkkel gyártatja le, hiszen nem kell várnia a külföldi termékekre, melyek gyakran borsos ár fejében jutnak el Önhöz! Helyben gyártott hidraulika tömlőink funkcionalitásukban, minőségükben azonos szinten állnak az országhatáron túlról beszerzett termékekkel! Miért fizetne és várna többet, ha Önnek jutányos áron, s szinte azonnal kell a tömlő? Bízza a mesterekre, bízza ránk!

 

3. Várjuk KIA alkatrészüzletünkbe  - Debrecenben!

Debrecenben található üzletünkben elsősorban KIA alkatrészeket forgalmazunk, de Hyundai vagy Daewo alkatrészekkel is ki tudjuk elégíteni vásárlóink igényeit! Ha Önnek a kiváló minőséggel és stílusos designnal megalkotott KIA gépjárműve van, a mi üzletünk az Ön üzlete! Az üzlet speciálisan a gépjármű és hidraulikus szűrök, légfékberendezések és üzemanyagtömlők forgalmazását végzi! Ne feledje! KIA fékrendszer, gyújtás és izzítás alkatrészek nagy választékban, költséghatékonyan, időtálló minőséggel!  Ha bármire szüksége van KIA márkájú gépkocsijához, forduljon hozzánk bizalommal!