Motorfelújítás, hengerfej felújítás


Főbb profilunk a motor- illetve a hengerfej felújítás és javítás. Szolgáltatásaink: nyomáspróba, síklapolás, szelepfészek csere, főtengely köszörülés, hajtókar javítás, motorblokk-, hengerfej vonalba fúrás. A vevőink igénybe vehetik a motorfelújítás és hengerfej felújítás mellett a szakszerű műszaki tanácsadást, mellyel hasznos információkat szerezhet a további hibák elkerülése végett. Továbbá vevőink rendelkezésére áll az ügyfélszolgálatunk, amely tevékenységeket elsősorban ügyfeleink felhasználási helyén végezzük így megkönnyítve az Ön dolgát.

Bízza ránk a hengerfej felújítást! Motorprfi Kft – Debrecen!

Szakszerű hengerfej felújítás és javítás

Jól felszerelt telephelyünkön, kiváló szakemberekkel vállalunk hengerfej felújítást, mely az Ön igénye szerint lehet részleges vagy teljes javítás! Bármilyen problémát orvosolunk, Önnek csak az a dolga, hogy felkeresi a debreceni székhelyű cégünket!

 

Miről ismerhető fel, hogy meghibásodott a hengerfej gépjárművében?

 


Ezek a problémák nem minden berendezés esetén jelentkeznek jellemzően ugyanígy, viszont általánosságban hasonló tünetek jelezhetik Önnek, ha probléma van a hengerfejjel, vagy annak valamely részével. A hengerfejnek minden esetben ellenállónak kell lennie a gyors hőfokváltozások okozta termikus feszültségekkel. Lényeges továbbá, hogy a hengerfej a motorolajjal és a hűtőközeggel is fel tudja venni a versenyt, ugyanakkor, hogy az égés keltette hirtelen nyomással képes legyen felvenni a kesztyűt!

 

Ránk minden eshetőségben számíthat! Debreceni telephelyünkön nagy tapasztalattal és szakértelemmel, innovatív felszereltséggel fogadjuk autója beteg "szerveit"! Engedje gyógyító kezekbe azokat!