Motorfelújítás, hengerfej felújítás


Főbb profilunk a motor- illetve a hengerfej felújítás és javítás. Szolgáltatásaink: nyomáspróba, síklapolás, szelepfészek csere, főtengely köszörülés, hajtókar javítás, motorblokk-, hengerfej vonalba fúrás. A vevőink igénybe vehetik a motorfelújítás és hengerfej felújítás mellett a szakszerű műszaki tanácsadást, mellyel hasznos információkat szerezhet a további hibák elkerülése végett. Továbbá vevőink rendelkezésére áll az ügyfélszolgálatunk, amely tevékenységeket elsősorban ügyfeleink felhasználási helyén végezzük így megkönnyítve az Ön dolgát.

A motorfelújítás specialistái – bízza a Motorprofi Kft-re autója szívét!

Minőségi motorfelújítás

Fontos tudnia, hogy a motorfelújítás különösen összetett folyamat, s minden esetben nagy szakértelmet igényel! A minőségi munka, mely a tartós futásteljesítmény alapvető feltétele, csak összehangolt csapatmunkával érhető el!
Nagyon lényeges, hogy a szakemberek fordítsanak kellő időt ügyfeleikre, s közérthető nyelven lássák el informatív szaktanácsokkal őket!  Az autó tulajdonosok gyakran nem rendelkeznek (kellő) szakértelemmel a motorfelújítás területén. Általában nem szakmai információk birtokában vannak, ezért mi arra törekszünk a tartós kapcsolat kialakítása érdekében, hogy létrejöjjön köztünk és megbízóink között a hatékony kommunikáció!

Motorfelújítás


Ön tudja, hogy melyek a motorok meghibásodásának főbb okai? Most eláruljuk! A meghibásodás leggyakrabban

 


Mi azt javasoljuk, hogy ha problémát észlel gépjárműve motorjával, minden esetben forduljon szakemberekhez, hiszen a házi barkácsolás sosem hoz időtálló eredményt! Az ehhez hasonló ideiglenes megoldásokkal csak időt és energiát veszteget el, s fennáll annak a lehetősége is, hogy még nagyobb kár éri a berendezést! A professzionális motorfelújítás és javítás folyamata mindig nagy körültekintést igényel. Ilyenkor olyan apró, rejtett hibákra is fény derülhet, melyek felett a hozzá nem értő szemek elsiklanak. Ezek a meghibásodások később újabb, nagyobb károkat okozhatnak, ha nem javítjuk ki őket. Bízza cégünk tapasztalt szakembereire a piszkos munkát!


A mai energia- és élelmiszer árak mellett természetes, hogy mindannyian ahol tudunk, spórolunk. Autónk motorjának „egészsége” érdekében azonban eme területen nem javasolt fukarkodnunk. A túl alacsony ár silány munkát jelöl általában, melyet motorfelújítás esetén a legjobb, ha elkerül!

Engedje, hogy bevezessük Önt a motorfelújítás fázisaiba, felújítási, javítási szakaszaiba, hiszen fontosnak tartjuk, hogy megbízóink megismerjék tevékenységünk minden részletét! A világos, tiszta eljárások elkötelezett hívei vagyunk. Cégünk tehát vállal

 

 

Cégünk az alábbi motortípusok felújítását és javítását vállalja: ALFA ROMEO, AUDI, BEDFORD, BMW, CHRYSLER,CITROEN, DACIA, DAEWOO,DAF,LEYLAND, DAIHATSU, DODGE, FENDT, FIAT,FORD, FSO, HINO, HONDA, HYUNDAI, ISUZU IVECO, DAIMLER, KIA, LADA, LANCIA,  LAND ROVER, MAN, MARUTI, MASSEY FERGUSON, MAZDA, MERCEDES.BENZ, MITSUBUSHI, NEW HOLLAND, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, PORSCHE, RENAULT, ROVER, SAAB, SCANIA, SEAT, SKODA, STEYR, SUBARU, SUZUKI, TATA, TOYOTA, BELARUS, VOLKSWAGEN, VOLVO, ZETOR, CASE/IH, CATERPILLAR, CUMMINS, DAVID BROWN, DETROIT DIESEL, DEUTZ, FIAT , FORD-NEW HOLLAND, HATZ, ISUZU, JOHN DEERE, KOMATSU, KUBOTA, LEYLAND, LOMBARDINI, MAN, MERCEDES, MITSUBISHI, MWM, PERKINS, SCANIA, SISU-VALMET, VOLVO, YANMAR.

 

Bízzon szolgáltatásainkban, mi nem csapjuk be, s ígérjük, gépjárműve motorja meghálálja majd a „törődést”!