Motorfelújítás, hengerfej felújítás


Főbb profilunk a motor- illetve a hengerfej felújítás és javítás. Szolgáltatásaink: nyomáspróba, síklapolás, szelepfészek csere, főtengely köszörülés, hajtókar javítás, motorblokk-, hengerfej vonalba fúrás. A vevőink igénybe vehetik a motorfelújítás és hengerfej felújítás mellett a szakszerű műszaki tanácsadást, mellyel hasznos információkat szerezhet a további hibák elkerülése végett. Továbbá vevőink rendelkezésére áll az ügyfélszolgálatunk, amely tevékenységeket elsősorban ügyfeleink felhasználási helyén végezzük így megkönnyítve az Ön dolgát.

Motorprofi Kft. - Elit minőség, korrekt kivitelezés és költséghatékony szolgáltatások!

Bízzon az elsőrangú technológiában és a célorientált szakemberek munkájában! Ha motor- vagy hengerfej felújítás, akkor Motorprofi Kft!

Dinamikus és hatékony munkavégzés! – tizenkét éve Önökért és autóikért!

Motorprofi alkatrész üzlet és szerviz

Cégünk, mely megbízói elégedettségét tartja a legfontosabbnak, immáron tizenkét éve azon dolgozik kiválóan képzett szakembergárdájával, hogy a haszongépjármű-javítás területén piacvezető pozíciót tudhasson magáénak!
Színvonalas termékeinknek és szolgáltatásainknak köszönhetően nyertük és nyerjük el ügyfeleink bizalmát!

Miben vagyunk Mi mások…?

Motorprofi Kft.Dinamikusan működő vállalkozásunk, a Motorprofi Kft. 2000-ben alakult meg Debrecenben. Motor- és hengerfej felújításra, továbbá a motorral kapcsolatos gépi munkákra specializálódtunk elsődlegesen.
Cégünk több lépésben fejlődött, s jelenleg is folyamatos fejlesztések zajlanak nálunk. Megalakulásunk óta számos beruházást bonyolítottunk le. Mivel a minőség nálunk alapkövetelmény, az általunk használt munkagépek beszerzésére különösen nagy körültekintéssel történik! A Berco világszínvonalú gépei segítenek nekünk abban, hogy termékeink és szolgáltatásaink minősége megfeleljen a vevőink által meghatározott és elvárt igényeknek. A nagymotorok javítására alkalmas főtengely köszörű, hengerfúró és vonalfúró gép beszerzése, illetve fejlesztése mellett büszkék vagyunk arra, hogy Debrecenben 2007 óta saját telephelyen működik vállalkozásunk! Ugye, nincs oka kételkedni professzionalitásunkban?

…s miről ismerhet fel Minket?

Csapatunk célorientált, világos és egyértelmű szabályok szerint, a ránk vonatkozó jogszabályok teljes körű betartása mellett dolgozik. Célunk ügyfeleink teljes körű kiszolgálása, melyhez hozzájárul munkatársaink felelősségvállalása.
Valamennyien hozzájárulunk a munkafolyamatok javításához és fejlesztéséhez. Sikerünk munkatársaink teljesíteni akarásán múlik.
A kitűzött célok elérését nyílt vezetői magatartással ösztönözzük. Mi biztosítjuk a teljes anyagellátást, s mindent leegyeztetünk Önnel! Igényeit Európa, illetve a világ bármely pontjáról érkező alkatrészekkel ki tudjuk elégíteni, mely cégünk jelentős kapcsolatrendszere miatt lehetséges! Tevékenységünk segéd-, illetve kisebb motorok szervizelésére nem terjed ki, a motorfelújítás a Motorprofinál 50 mm-től kezdődik. Mi nagyban játszunk, tegye ezt Ön is! Merje az elit minőséget választani!